неделя, 11 декември 2011 г.

Правила:Важна

1. Моля, пишете на български език. Изписвайте думите само на кирилица. Постове изписани с латински букви ще бъдат изтривани.

2. Моля, пишете грамотно, според нормите на българския език. Забранено е писането на латиница, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и др. с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други символи извън кирилицата.

3. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители.

4. Преди да публикувате нова тема използвайте търсачката, за да сте сигурни, че подобна тема не е публикувана от друг потребител по-рано. Дублираща се или подобна тема ще бъде изтривана.

5. Забранява се публикуването на:
  5.1 материали, съдържащи порнография, насилие, прокламация на наркотици и тероризъм, обиди на расова, сексистка или религиозна основа.
  5.2 линкове към пиратски софтуер, музика и други произведения с пиратски произход, за които няма разрешения за публикуване от притежателя на авторските права.
  5.3 постове с цел спам.
6. Не се допуска публикуване на мнения оронващи престижа на LEGO-myfavoritehobby.com. Подобни постове ще бътат изтривани.

7. Теми и постове подклаждащи противоречея и/или спорове нямащи отношение с LEGO-myfavoritehobby.com са забранени, подобни мнения ще бъдат изтривани.

8. Администраторът си запазва правото да променят или да маха постове по всяко време. Кое е спам, неподходящо, обидно и др. се окачествява по негова преценка, а не по преценка на потребителите.

9. LEGO-myfavoritehobby.com по никакъв начин не носи отговорност за публикуваната от участниците във форума информция!
10.Забавлявайте се.

Няма коментари:

Публикуване на коментар